Videos

Mina 10 senaste videos:

Se alla videoinlägg på http://youtube.com/lillabloggen

Annonser

22 thoughts on “Videos

 1. hur kommer du på allt!? Jag brukar inte ha affischer på ”människor” men du sitter bredvid en affisch på Mysteriet på Greveholm.

 2. Hej wiliam, jag diggar dig stort! Din dialekt är helt klart as skön och jag hoppas alldrig att du kommer sluta blogga.
  Jag fattar inte hur du kan ha så skön humor haha!

  Vissa kanske tycker att det bara är tjejer som ”bör” blogga men dem kan ju bara hålla käfften för här kommer du och totalt ÄGER!
  Kram ❤

 3. hej har följt (stav) dig ända från börgan o älskar alla videos o dej som person tkr du är sjukt rolig o är en riktigt bra förebild önskar ja va som du o ha lika bra humor som du o sen din dialekt som är obeskrivligt skön fy fan asså älskar dig o dina videos/blogg upplägg snälla svara på mina kommentarer på yoootoobe

 4. fy fan älskar din peronlighet o din dialekt ha följt dig ända från börgan o har sett alla videos du är helt undebar o min förebild önskar ja va lika rolig som du !!!!!!

 5. haha du är så hemst rolig så det äh ju inte inte sant asså 🙂 😀 xD……haha jag såg i ett videoinlägg att du hade astma det har jag med ……fett jobbigt -.- 😀 😀 fast jag tror säkert att du i alla fall ordning på dina astmasprejer DET HAR inte JAG !! xD

 6. William bara så du vet så har jag förljt alla dina inlägg och videor i över ett år nu!! du är SJUUKT bra och såå rolig! det finns ingen roligare människa! Du är en förebild!

 7. Du e ju helt jävla underbar, jag känner mig som en mupp när jag sitter hemma själv å asgarvar åt Datorn…. hur många läsare har du om dagen ungefär?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s